Theoriecursus Schiedam2022-09-03T06:11:40+00:00

Theoriecursus Schiedam

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus Schiedam

De theoriecursus voor Schiedam

Het behalen van je theorie hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Als jij een beeld voor ogen hebt waarbij je dagenlang in de boeken zit om alle regeltjes in je hoofd te stampen, dan hoef je niet bang te zijn. Bij Theorieloket volg je namelijk een cursus waarbij al dat stampwerk helemaal niet nodig is. We hebben namelijk een speciale methode ontwikkeld waarmee ook jij eenvoudig dat theorie examen kunt halen. Onze theoriecursus voor Schiedam is bijzonder effectief, zoals je ook zult merken als je jezelf in komt schrijven. Bij ons heb je namelijk een slagingskans van 100 procent.

Een theoriecursus halen in Schiedam

De meeste mensen kopen of lenen een dik boek met regels, of zoeken op Internet een website waar deze regels terug te vinden zijn. Bij ons is dit helemaal niet nodig. Je komt gewoon bij ons langs op de dag van de cursus, waarna we in een klein groepje met jou aan de slag gaan. Onze theoriecursus voor Schiedam is bijzonder effectief, omdat we een eigen systeem hebben ontwikkeld waarmee we jou via ezelsbruggetjes alle belangrijke regels leren. Dit voorkomt dat je veel tijd moet besteden aan iets wat in een dag al klaar kan zijn. Dat niet alleen, maar we bieden je ook nog eens een unieke service.

 

NU AANMELDEN

Ook een theoriecursus halen in Schiedam?

Als jij er serieus over bent om je theorie examen gelijk al de eerste keer te halen, dan raden we je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en je in te schrijven. We bieden je dan ook nog eens de unieke service dat we jou aansluitend aan de cursus naar het CBR brengen. We helpen je met het inschrijfproces en zorgen er daarna voor dat je ook weer wordt teruggebracht. Dit allemaal dan ook nog eens tegen de laagste prijs die er voor theoriecursussen te vinden is. Wat wil je nog meer? Op onze site vind je een overzicht van cursusdagen waarbij we bij jou in de buurt een cursus geven. Schrijf je snel in!

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.