Theoriecursus Rotterdam2019-02-05T14:50:55+00:00

Theoriecursus

in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€69,

excl €33 examenkosten

Geen
€179

Theoriecursus Rotterdam

De theoriecursus voor Rotterdam

Ben jij op zoek naar een theoriecursus in Rotterdam waarmee je de grootste kans hebt dat je ook daadwerkelijk slaagt? Een theoriecursus die je een slagingskans geeft van 100 procent? Dan ben je bij Theorieloket aan het juiste adres. Wij hebben een cursus ontwikkeld waarmee ook jij gegarandeerd gaat slagen. Bij ons hoef je niet constant met je neus in de boeken te zitten in de hoop dan alle regels te kunnen onthouden. Nee, wij zorgen ervoor dat je een aantal handige ezelsbruggetjes leert waarmee je zonder enige problemen je theorie examen haalt.

Theoriecursus halen in Rotterdam

Als jij iemand bent die graag het rijbewijs wil halen, dan weet je dat je hier een belangrijke horde voor moet nemen, te weten het theorie examen. Het lijkt misschien dat dit een vervelend obstakel is, maar dat hoeft niet per se. Onze theoriecursus in Rotterdam leert jou binnen een dag alles wat je moet weten. En dat niet alleen, wij brengen je ook nog eens naar het examen bij het CBR toe! Hier zorgen we ervoor dat je ingeschreven wordt en dat je daarna ontspannen aan de slag kunt gaan met het halen van je examen. Dat is nog eens een service die je nergens anders vindt!

 

NU AANMELDEN

Wil jij ook je theoriecursus halen in Rotterdam?

Het mooie aan onze cursus is dat je niet alleen het hoogste slagingspercentage hebt, maar dat je ook nog eens voor de laagste prijs bij ons aan de slag gaat. We raden je dan ook aan om vandaag nog een kijkje te nemen op onze website als je meer wilt weten over onze cursus en de mogelijkheden die je hierbij hebt. We zorgen er graag voor dat je gaat slagen en dat je daarna zonder problemen aan de slag kunt gaan met je rijexamen.

 

 

Veel Gestelde vragen

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2019-01-15T19:01:07+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69.-  voor de theoriecursus en €33 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 102,00-. Tijdens je aanmelding kun je zelf kiezen indien je vooraf een gedeelte via Ideaal wilt betalen of dat je alles op de dag zelf contant wilt betalen. Hou er wel rekening mee dat indien je €69,- via Ideaal betaald dat je niet vergeet om €33,- contant mee te nemen voor op de cursus dag zelf.

Moet ik vooraf leren?2018-07-11T14:48:12+00:00

Wij sturen GEEN oefen links of bijlagen meer. Na jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat iedereen de oefenbijlagen op zijn eigen manier begrijpt, om ervoor te zorgen dat we met ze alle op 1 lijn staan tijdens de cursus dag, sturen we geen bijlagen meer mee. Natuurlijk mag je nog wel oefenen voor jezelf, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen

Wie reserveert het theorie-examen2018-07-11T14:45:38+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/cbr reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2018-10-19T09:41:39+00:00

Bij Theorieloket bieden we 2 soorten cursussen aan.

Wij bieden een 1,5 daagse cursus aan, waarbij we 1 dag voor onze examen de theorie cursus aanbieden. Dit houd in de datum dat u op onze website ziet daar is de theoriecursus 1 dag daarvoor. Hierbij beginnen we om 11:30 uur (Tijd kan variëren dit krijg je per email en sms) en zijn we maximaal om 18:00 uur klaar. De volgende ochtend komen we dan om 08:30 uur (tijd kan variëren) bij elkaar en doen we een korte herhaling. Nadat we alles hebben doorgenomen vertrekken we optijd met ze allen naar de CBR locatie.

De 1 daagse cursus die we aanbieden hierbij verzamelen we om 06:15 uur in de ochtend en zijn we uiterlijk 14 uur klaar met cursus en theorie examen.