Theoriecursus Rotterdam2022-07-19T06:34:00+00:00

Theoriecursus Rotterdam in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34.50 examenkosten

Geen
€179

Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Theorieloket.nl

Theoriecursus Rotterdam

De theoriecursus voor Rotterdam

Ben jij op zoek naar een theoriecursus in Rotterdam waarmee je de grootste kans hebt dat je ook daadwerkelijk slaagt? Een theoriecursus die je een slagingskans geeft van 100 procent? Dan ben je bij Theorieloket aan het juiste adres. Wij hebben een cursus ontwikkeld waarmee ook jij gegarandeerd gaat slagen. Bij ons hoef je niet constant met je neus in de boeken te zitten in de hoop dan alle regels te kunnen onthouden. Nee, wij zorgen ervoor dat je een aantal handige ezelsbruggetjes leert waarmee je zonder enige problemen je theorie examen haalt.

Theoriecursus halen in Rotterdam

Als jij iemand bent die graag het rijbewijs wil halen, dan weet je dat je hier een belangrijke horde voor moet nemen, te weten het theorie examen. Het lijkt misschien dat dit een vervelend obstakel is, maar dat hoeft niet per se. Onze theoriecursus in Rotterdam leert jou binnen een dag alles wat je moet weten. En dat niet alleen, wij brengen je ook nog eens naar het examen bij het CBR toe! Hier zorgen we ervoor dat je ingeschreven wordt en dat je daarna ontspannen aan de slag kunt gaan met het halen van je examen. Dat is nog eens een service die je nergens anders vindt!

 

NU AANMELDEN

Wil jij ook je theoriecursus halen in Rotterdam?

Het mooie aan onze cursus is dat je niet alleen het hoogste slagingspercentage hebt, maar dat je ook nog eens voor de laagste prijs bij ons aan de slag gaat. We raden je dan ook aan om vandaag nog een kijkje te nemen op onze website als je meer wilt weten over onze cursus en de mogelijkheden die je hierbij hebt. We zorgen er graag voor dat je gaat slagen en dat je daarna zonder problemen aan de slag kunt gaan met je rijexamen.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.