Theoriecursus Rijswijk2022-07-19T06:33:30+00:00

Theoriecursus Rijswijk in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34.50 examenkosten

Geen
€179

Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Theorieloket.nl

Theoriecursus Rijswijk

De theoriecursus voor Rijswijk

Wil jij je theorie examen doen, maar heb je weinig zin om hier heel veel voor te moeten leren. Het is uiteraard noodzakelijk om de regels zo goed mogelijk te kennen, zodat je straks helemaal veilig gebruik kunt gaan maken van het verkeer. Het is echter niet nodig om hier dan allemaal boeken met theorielessen voor aan te schaffen. Integendeel, want we hebben bij Theorieloket een speciale methode ontwikkeld. Onze theoriecursus voor Rijswijk werkt volgens een systeem van handige ezelsbruggetjes, die we je graag leren. Met ons systeem heb jij straks een slagingskans van 100%.

Je theoriecursus halen in Rijswijk

Bij Theorieloket gaan we anders te werk dan je misschien gewend bent. Om te beginnen hebben we natuurlijk onze geheel unieke cursus, waarmee ook jij snel alle materie in je hoofd kunt krijgen. Maar dat is het niet alleen, want we geven je bij onze cursus namelijk ook de beste service. Als we de cursus hebben gegeven brengen we je naar het CBR, waar je dan meteen je examen kunt doen. We helpen je bij het inschrijven en zorgen er daarnaast ook voor dat je van eten en drinken wordt voorzien. Na afloop van het examen brengen we jou, inclusief je theorie papiertje, weer terug naar huis!

 

NU AANMELDEN

Meer weten over onze theoriecursus voor Rijswijk?

Wil jij een theoriecursus halen in Rijswijk? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de beslissing te nemen voor onze theoriecursus te gaan. Bij geen enkele andere cursus heb je een hoger slagingspercentage dan bij ons. Met onze methode ga ook jij zonder problemen slagen voor je examen. We helpen je hier heel graag bij, dus schroom niet om contact met ons op te nemen met al je vragen.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.