Theoriecursus Rijswijk2019-02-05T14:50:06+00:00

Theoriecursus

in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€69,

excl €33 examenkosten

Geen
€179

Theoriecursus Rijswijk

De theoriecursus voor Rijswijk

Wil jij je theorie examen doen, maar heb je weinig zin om hier heel veel voor te moeten leren. Het is uiteraard noodzakelijk om de regels zo goed mogelijk te kennen, zodat je straks helemaal veilig gebruik kunt gaan maken van het verkeer. Het is echter niet nodig om hier dan allemaal boeken met theorielessen voor aan te schaffen. Integendeel, want we hebben bij Theorieloket een speciale methode ontwikkeld. Onze theoriecursus voor Rijswijk werkt volgens een systeem van handige ezelsbruggetjes, die we je graag leren. Met ons systeem heb jij straks een slagingskans van 100%.

Je theoriecursus halen in Rijswijk

Bij Theorieloket gaan we anders te werk dan je misschien gewend bent. Om te beginnen hebben we natuurlijk onze geheel unieke cursus, waarmee ook jij snel alle materie in je hoofd kunt krijgen. Maar dat is het niet alleen, want we geven je bij onze cursus namelijk ook de beste service. Als we de cursus hebben gegeven brengen we je naar het CBR, waar je dan meteen je examen kunt doen. We helpen je bij het inschrijven en zorgen er daarnaast ook voor dat je van eten en drinken wordt voorzien. Na afloop van het examen brengen we jou, inclusief je theorie papiertje, weer terug naar huis!

 

NU AANMELDEN

Meer weten over onze theoriecursus voor Rijswijk?

Wil jij een theoriecursus halen in Rijswijk? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de beslissing te nemen voor onze theoriecursus te gaan. Bij geen enkele andere cursus heb je een hoger slagingspercentage dan bij ons. Met onze methode ga ook jij zonder problemen slagen voor je examen. We helpen je hier heel graag bij, dus schroom niet om contact met ons op te nemen met al je vragen.

 

 

Veel Gestelde vragen

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2019-01-15T19:01:07+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69.-  voor de theoriecursus en €33 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 102,00-. Tijdens je aanmelding kun je zelf kiezen indien je vooraf een gedeelte via Ideaal wilt betalen of dat je alles op de dag zelf contant wilt betalen. Hou er wel rekening mee dat indien je €69,- via Ideaal betaald dat je niet vergeet om €33,- contant mee te nemen voor op de cursus dag zelf.

Moet ik vooraf leren?2018-07-11T14:48:12+00:00

Wij sturen GEEN oefen links of bijlagen meer. Na jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat iedereen de oefenbijlagen op zijn eigen manier begrijpt, om ervoor te zorgen dat we met ze alle op 1 lijn staan tijdens de cursus dag, sturen we geen bijlagen meer mee. Natuurlijk mag je nog wel oefenen voor jezelf, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen

Wie reserveert het theorie-examen2018-07-11T14:45:38+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/cbr reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2018-10-19T09:41:39+00:00

Bij Theorieloket bieden we 2 soorten cursussen aan.

Wij bieden een 1,5 daagse cursus aan, waarbij we 1 dag voor onze examen de theorie cursus aanbieden. Dit houd in de datum dat u op onze website ziet daar is de theoriecursus 1 dag daarvoor. Hierbij beginnen we om 11:30 uur (Tijd kan variëren dit krijg je per email en sms) en zijn we maximaal om 18:00 uur klaar. De volgende ochtend komen we dan om 08:30 uur (tijd kan variëren) bij elkaar en doen we een korte herhaling. Nadat we alles hebben doorgenomen vertrekken we optijd met ze allen naar de CBR locatie.

De 1 daagse cursus die we aanbieden hierbij verzamelen we om 06:15 uur in de ochtend en zijn we uiterlijk 14 uur klaar met cursus en theorie examen.