Theoriecursus Maastricht2019-02-05T14:50:34+00:00

Theoriecursus

in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€69,

excl €33 examenkosten

Geen
€179

Theoriecursus Maastricht

De theoriecursus voor Maastricht

Ben jij op zoek naar een effectieve theoriecursus voor Maastricht, waar je ook nog eens een grote kans op slagen mee hebt? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website van Theorieloket. Bij ons bedrijf heb je namelijk de mogelijkheid om binnen een dag alles te leren wat je maar nodig hebt. Je hoeft hiervoor niet te gaan zitten blokken om alle regels te leren kennen. Wij hebben een uniek systeem dat bestaat uit allerhande ezelsbruggetjes die jou het doorkrijgen van alle regels heel eenvoudig maken. Je krijgt dankzij ons systeem een slagingskans van maar liefst 100 procent. Dat is nog eens een slagingskans waar je wat mee kunt!

Je theoriecursus halen in Maastricht

Bij onze cursus ga je snel aan de slag met het onder de knie krijgen van de materie voor het examen. Onze theoriecursus in Maastricht is bijzonder effectief en helpt jou om gelijk al de eerste keer te slagen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al eerder theorie examen hebt gedaan en dat dit niet helemaal naar wens is gegaan. In dat geval zul je merken dat je met onze manier van lesgeven wel die theorie kunt gaan halen. Op onze website vind je meer informatie over onze unieke cursus. Wij bieden je onze diensten aan voor de laagste prijs, waarbij je ook nog mag profiteren van onze unieke service.

NU AANMELDEN

De unieke theoriecursus voor Maastricht

Als jij bij ons aan de slag gaat met het halen van je theorie, dan krijg je hierbij ook onze unieke service. Wij brengen je namelijk ook naar het theorie examen toe, waar we je assisteren met het inschrijven. Klaar met het examen? Dan brengen we je ook weer netjes terug. We willen er alles aan doen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken dat theorie examen te halen. Wil je hier meer over te weten komen of heb je een vraag die niet op de site wordt beantwoord? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Veel Gestelde vragen

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2019-01-15T19:01:07+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69.-  voor de theoriecursus en €33 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 102,00-. Tijdens je aanmelding kun je zelf kiezen indien je vooraf een gedeelte via Ideaal wilt betalen of dat je alles op de dag zelf contant wilt betalen. Hou er wel rekening mee dat indien je €69,- via Ideaal betaald dat je niet vergeet om €33,- contant mee te nemen voor op de cursus dag zelf.

Moet ik vooraf leren?2018-07-11T14:48:12+00:00

Wij sturen GEEN oefen links of bijlagen meer. Na jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat iedereen de oefenbijlagen op zijn eigen manier begrijpt, om ervoor te zorgen dat we met ze alle op 1 lijn staan tijdens de cursus dag, sturen we geen bijlagen meer mee. Natuurlijk mag je nog wel oefenen voor jezelf, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen

Wie reserveert het theorie-examen2018-07-11T14:45:38+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/cbr reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2018-10-19T09:41:39+00:00

Bij Theorieloket bieden we 2 soorten cursussen aan.

Wij bieden een 1,5 daagse cursus aan, waarbij we 1 dag voor onze examen de theorie cursus aanbieden. Dit houd in de datum dat u op onze website ziet daar is de theoriecursus 1 dag daarvoor. Hierbij beginnen we om 11:30 uur (Tijd kan variëren dit krijg je per email en sms) en zijn we maximaal om 18:00 uur klaar. De volgende ochtend komen we dan om 08:30 uur (tijd kan variëren) bij elkaar en doen we een korte herhaling. Nadat we alles hebben doorgenomen vertrekken we optijd met ze allen naar de CBR locatie.

De 1 daagse cursus die we aanbieden hierbij verzamelen we om 06:15 uur in de ochtend en zijn we uiterlijk 14 uur klaar met cursus en theorie examen.