Auto Theoriecursus Leeuwarden2020-08-14T17:28:43+00:00

Theoriecursus Leeuwarden

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle date Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle date Rotterdam

Theoriecursus Leeuwarden

De beste Theoriecursus in Leeuwarden

Je bent in je hoofd er helemaal klaar voor, je Autorijbewijs en je wilt (als het aan jou ligt) al meteen de auto pakken en wegrijden. Natuurlijk kan dit nog niet! Eerst je autotheorie halen en natuurlijk ook de praktijklessen volgen. Bij het stukje voor je autotheorie, daar kunnen wij jou bij helpen, dit doen we namelijk met onze Theoriecursus in Leeuwarden. Zo zorgen we ervoor dat we jou binnen 1 dag klaarstomen op een leuke, informatieve en makkelijke manier. Voor jou zijn al meer dan 1000+ kandidaten geslaagd die onze theoriecursus in Leeuwarden en omstreken hebben gevolgd, en dit allemaal met positieve resultaten. Onze Theoriecursus in 1 dag is zodanig ingesteld dat je een 100% slagingskans hebt, dit houdt in dat zelfs als je Dyslexie of Faalangst hebt dat je nog steeds binnen 1 dag kunt slagen voor je autotheorie in Leeuwarden.

NU AANMELDEN

Wat kunnen wij voor jou betekenen in Leeuwarden?

Op het moment dat je een theorie cursus in Leeuwarden gaat volgen bij Theorieloket.nl, zul je zien dat de auto theorie cursus op een zeer makkelijke, interactieve, gezellige en ontspannen manier wordt verteld. Door onze jarenlange ervaring hebben we simpele manier gevonden om de Theorie uit te leggen, door middel van handige ezelsbruggen en makkelijke manieren van onthouden zorgen wij ervoor dat jij de theoriecursus in Leeuwarden binnen 1 dag kunt volgen zonder problemen.

Doordat we niet uit een theorieboek werken bij onze theorie cursus in Leeuwarden, zul je zien dat onze cursus ook uitermate geschikt is voor leerlingen die wat meer moeite hebben met leren, zoals mensen met Dyslexie, Faalangst of Leerstoornissen. Bij Theorieloket.nl kun jij met vol zelfvertrouwen je Theorie examen in gaan, want wij hebben werkelijk overal aan gedacht!

Bij Theorieloket.nl Kun jij vol zelfvertrouwen naar jou Theoriecursus in Leeuwaren en omgeving en zorgen wij er samen voor dat jij slaagt in 1 dag!

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.