Theoriecursus in 1 dag Rotterdam2022-09-03T06:11:59+00:00

Theoriecursus in 1 dag Rotterdam

Bekijk onze video

Maar

€69,

excl €33 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus in 1 dag Rotterdam

Je theoriecursus in 1 dag halen in Rotterdam

Wil jij graag je theorie examen halen? Kijk je een beetje op tegen het idee dat je hiervoor in de boeken moet duiken om al die regeltjes te leren? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Theorieloket. Wij hebben namelijk de methode voor jou om snel je theorie examen te kunnen halen. Met onze theoriecursus in 1 dag in Rotterdam heb je daarnaast ook nog eens een heel hoog slagingspercentage. Sterker nog, wij durven het wel aan om jou een honderd procent slagingskans te geven als je bij ons onze theoriecursus komt volgen!

Een theoriecursus in 1 dag halen in Rotterdam

Bij Theorieloket kom je langs, waarna wij je binnen een dag alles leren wat je maar moet weten over het verkeer. Dit houdt in dat wij je niet zomaar de regels in je hoofd laten stampen. Wij hebben namelijk een heel handig systeem ontwikkeld dat bestaat uit allemaal handige ezelsbruggetjes. Deze methode is bewezen effectief en heeft al heel wat mensen aan hun theorie examen geholpen. Dit is een noodzakelijke stap als jij ook straks op weg wilt om je rijexamen te gaan doen. Meer weten over onze manier van lesgeven? Kijk dan gewoon even op onze site of neem contact met ons op met al je vragen.

 

NU AANMELDEN

Service en garantie

Bij ons krijg je de beste service als je onze theoriecursus in 1 dag in Rotterdam gaat doen. We nemen je namelijk mee naar het CBR, waar jij meteen je examen gaat doen. We helpen je met inschrijven en staan klaar om je ook weer mee naar huis te nemen als je het examen gehaald hebt. Dat is nog eens een service die je niet terugvindt bij de andere bedrijven waar ook theoriecursussen worden gegeven. Dit alles ook nog eens tegen de laagste prijzen! Op onze website vind je een handig schema waarmee je jezelf snel in kunt krijgen op de dag dat er bij jou in de buurt nog ruimte is.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.