Theoriecursus in 1 dag Maastricht2022-08-26T13:28:04+00:00

Theoriecursus in 1 dag Maastricht

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus in 1 dag Maastricht

Een theoriecursus in 1 dag in Maastricht

Het halen van je theorie examen hoeft helemaal geen ingewikkeld verhaal te zijn. Laat die boeken maar in de winkel liggen en je hoeft ook niet op Internet te zoeken naar proefexamens en vragen. Bij Theorieloket vind je namelijk een theoriecursus in 1 dag in Maastricht waarmee je een slagingskans van 100 procent hebt. Wij leren je een methode die er voor zorgt dat jij snel alle belangrijke regels onder de knie hebt. Je theoriecursus in 1 dag halen in Maastricht is met Theorieloket een realiteit. We hebben al heel wat cursisten aan hun theorie geholpen!

Ook een theoriecursus in 1 dag in Maastricht volgen?

Als jij denkt dat dit allemaal te goed klinkt om waar te zijn, dan hopen we dat je ons de mogelijkheid wil geven om het tegendeel te bewijzen. Bij ons vind je namelijk de mensen en kennis die nodig zijn om ook zo goed mogelijk de theoriekennis onder de knie te krijgen. We vertellen je hier graag meer over. Neem gewoon eens contact met ons op als je een vraag hebt die niet wordt beantwoord op onze site. We staan klaar om alle vragen die je maar kunt hebben voor je te beantwoorden. Met Theorieloket vind je een cursus die niet alleen effectief is, maar je ook nog eens de beste service biedt.

NU AANMELDEN

Meer weten over een theoriecursus in 1 dag halen in Maastricht?

Het is bij het afnemen van een examen altijd heel belangrijk dat je hierbij zo ontspannen mogelijk bent. Ook hier zorgen wij voor. We brengen je namelijk persoonlijk naar het examen toe, waar we je dan ook nog eens helpen bij het inschrijven. Na afloop van de cursus brengen we je dan netjes weer terug. Zo hoef je jezelf helemaal nergens zorgen over te maken en kun jij je gewoon concentreren op het belangrijkste, namelijk slagen voor je theorie examen!

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.