Theoriecursus in 1 dag Den Haag2022-08-26T13:26:59+00:00

Theoriecursus in 1 dag Den Haag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus in 1 dag Den Haag

 

 

Een theoriecursus in 1 dag in Den Haag

We kunnen het ons goed voorstellen dat het idee van een theoriecursus je niet erg aanspreekt. Als jij je rijbewijs wil halen, dan zit je er niet echt op te wachten om hier heel ingewikkeld voor te moeten doen. Je wil gewoon achter het stuur zitten en zit er niet op te wachten om met je neus de boeken in te duiken. Dat komt goed uit, want wij hebben een methode ontwikkeld waarmee dit ook helemaal niet nodig is. Wij geven een theoriecursus in 1 dag in Den Haag, waar je ook nog eens 100% slagingskans bij hebt. Bij ons krijg je een cursus die niet bestaat uit feiten stampen, maar uit het gebruiken van slimme ezelsbruggetjes.

Een theoriecursus in 1 dag halen in Den Haag

Bij Theorieloket snappen we wel dat het niet heel leuk lijkt om hard te moeten blokken voor je theorie examen. Dit is ook de reden dat we een manier hebben ontwikkeld waarmee dit helemaal niet nodig is. Integendeel zelfs, want met onze methode leer je al die stof op een unieke, leuke manier. Dat niet alleen, onze methode is ook nog eens zeer effectief. Een theoriecursus in 1 dag in Den Haag volgen biedt ook nog extraatjes. We brengen je namelijk naar je theorie examen bij het CBR toe en begeleiden je daar. We doen er alles aan het je zo makkelijk mogelijk te maken dat theorie examen te gaan halen!

 

NU AANMELDEN

Meer weten over Theorieloket?

Wil jij je theoriecursus in 1 dag halen in Den Haag? Dan raden we je aan om je vandaag nog in te schrijven bij Theorieloket. Op onze website vind je alle informatie die je maar nodig hebt om de keuze voor ons te maken, waarbij je ook in een oogopslag ziet bij welke cursusdagen we nog ruimte hebben. Je betaalt bij ons minder dan bij vergelijkbare cursussen. De prijs van onze cursus is nog wel exclusief de kosten voor het theorie examen zelf.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.