Theoriecursus Groningen – Auto Theorie in 1 dag voor €69.-2019-02-05T14:49:32+00:00

Auto Theorie In 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€69,

excl €33 examenkosten

Geen
€179

Theoriecursus Groningen

Theoriecursus in Groningen

Spannend jij gaat voor je autorijbewijs! Hiervoor volg jij natuurlijk de voldoende praktijklessen voor, maar voordat je kunt afrijden moet je natuurlijk eerst voor je auto theorie. Dit kun je natuurlijk doen op verschillende manieren, 1 van de leukere manieren is om een Theoriecursus in Groningen te volgen bij ons! TheorieLoket.nl. Hierbij helpen wij jou om op een effectieve, gezellige en leerzame manier op jou Theorie in 1 dag te behalen. Dus bij onze Theoriecursus in Groningen kunnen wij ervoor zorgen dat jij in 1 dag je autotheorie behaalt en dat met een slagingskans van 100%. Dus waar wacht je nog op? Wil jij ook zonder zorgen je Theorie in 1 dag Halen met een Theoriecursus in Groningen, dan ben je bij Theorieloket.nl bij het juiste adres.

NU AANMELDEN

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wanneer je bij ons de Theoriecursus in Groningen volgt, kun je van ons een leuke/ Leerzame en Effectieve Theoriecursus verwachten. Door middel van handige ezelsbruggetjes en een makkelijke manier van uitleg zorgen wij ervoor dat jij door je Theorie geloodst wordt. Door middel van de jaren heen hebben we een methode ontwikkeld waardoor je jou theorie cursus in Groningen heel simpel in 1 dag kunt halen en dit natuurlijk door middel van alles door te nemen dat jij bij je theorie examen kunt krijgen. Vandaar dat wij kunnen zeggen dat je een 100& slagingskans hebt. Zo behandelen we ook natuurlijk alle instinkers die tijden je Theorie examen kunnen voorkomen. Hiernaast zorgen wij voor de lunch het vervoer naar het CBR Toe en voor de aanvraag van je theorie examen.

Door onze Jarenlange ervaring is onze Theoriecursus in Groningen ook uitermate geschikt voor mensen met Dyslexie, Faalangst en of Leerstoornissen. Bij Theorieloket.nl Kun jij vol zelfvertrouwen naar jou Theoriecursus in Groningen en zorgen wij er samen voor dat jij slaagt in 1 dag!

Veel Gestelde vragen

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2019-01-15T19:01:07+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69.-  voor de theoriecursus en €33 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 102,00-. Tijdens je aanmelding kun je zelf kiezen indien je vooraf een gedeelte via Ideaal wilt betalen of dat je alles op de dag zelf contant wilt betalen. Hou er wel rekening mee dat indien je €69,- via Ideaal betaald dat je niet vergeet om €33,- contant mee te nemen voor op de cursus dag zelf.

Moet ik vooraf leren?2018-07-11T14:48:12+00:00

Wij sturen GEEN oefen links of bijlagen meer. Na jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat iedereen de oefenbijlagen op zijn eigen manier begrijpt, om ervoor te zorgen dat we met ze alle op 1 lijn staan tijdens de cursus dag, sturen we geen bijlagen meer mee. Natuurlijk mag je nog wel oefenen voor jezelf, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen

Wie reserveert het theorie-examen2018-07-11T14:45:38+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/cbr reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2018-10-19T09:41:39+00:00

Bij Theorieloket bieden we 2 soorten cursussen aan.

Wij bieden een 1,5 daagse cursus aan, waarbij we 1 dag voor onze examen de theorie cursus aanbieden. Dit houd in de datum dat u op onze website ziet daar is de theoriecursus 1 dag daarvoor. Hierbij beginnen we om 11:30 uur (Tijd kan variëren dit krijg je per email en sms) en zijn we maximaal om 18:00 uur klaar. De volgende ochtend komen we dan om 08:30 uur (tijd kan variëren) bij elkaar en doen we een korte herhaling. Nadat we alles hebben doorgenomen vertrekken we optijd met ze allen naar de CBR locatie.

De 1 daagse cursus die we aanbieden hierbij verzamelen we om 06:15 uur in de ochtend en zijn we uiterlijk 14 uur klaar met cursus en theorie examen.