Theoriecursus Groningen – Auto Theorie in 1 dag voor €89.-2022-09-03T06:10:47+00:00

Auto Theorie Groningen In 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Theoriecursus Groningen

Theoriecursus in Groningen

Spannend jij gaat voor je autorijbewijs! Hiervoor volg jij natuurlijk de voldoende praktijklessen voor, maar voordat je kunt afrijden moet je natuurlijk eerst voor je auto theorie. Dit kun je natuurlijk doen op verschillende manieren, 1 van de leukere manieren is om een Theoriecursus in Groningen te volgen bij ons! TheorieLoket.nl. Hierbij helpen wij jou om op een effectieve, gezellige en leerzame manier op jou Theorie in 1 dag te behalen. Dus bij onze Theoriecursus in Groningen kunnen wij ervoor zorgen dat jij in 1 dag je autotheorie behaalt en dat met een slagingskans van 100%. Dus waar wacht je nog op? Wil jij ook zonder zorgen je Theorie in 1 dag Halen met een Theoriecursus in Groningen, dan ben je bij Theorieloket.nl bij het juiste adres.

NU AANMELDEN

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wanneer je bij ons de Theoriecursus in Groningen volgt, kun je van ons een leuke/ Leerzame en Effectieve Theoriecursus verwachten. Door middel van handige ezelsbruggetjes en een makkelijke manier van uitleg zorgen wij ervoor dat jij door je Theorie geloodst wordt. Door middel van de jaren heen hebben we een methode ontwikkeld waardoor je jou theorie cursus in Groningen heel simpel in 1 dag kunt halen en dit natuurlijk door middel van alles door te nemen dat jij bij je theorie examen kunt krijgen. Vandaar dat wij kunnen zeggen dat je een 100& slagingskans hebt. Zo behandelen we ook natuurlijk alle instinkers die tijden je Theorie examen kunnen voorkomen. Hiernaast zorgen wij voor de lunch het vervoer naar het CBR Toe en voor de aanvraag van je theorie examen.

Door onze Jarenlange ervaring is onze Theoriecursus in Groningen ook uitermate geschikt voor mensen met Dyslexie, Faalangst en of Leerstoornissen. Bij Theorieloket.nl Kun jij vol zelfvertrouwen naar jou Theoriecursus in Groningen en zorgen wij er samen voor dat jij slaagt in 1 dag!

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.