Theoriecursus Gouda2022-07-25T11:44:53+00:00

Theoriecursus Gouda in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus Gouda

De theoriecursus voor Gouda

Het theorie examen is een belangrijke stap als jij op weg bent naar het behalen van je rijbewijs. Zonder theorie mag je namelijk geen rijexamen doen. Er zijn op Internet allemaal handige cursussen te vinden, alsmede bedrijven die deze cursussen geven. Toch denken wij dat je maar een enkel bedrijf nodig hebt. We hebben het natuurlijk over Theorieloket. Bij ons krijg je een eendaagse cursus. Na het afronden van deze cursus ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan met je rijexamen. We hebben namelijk de kennis in huis om jou effectief te leren hoe de belangrijkste regels voor het verkeer in elkaar zitten.

Je theoriecursus halen in Gouda

Ben jij iemand die graag zo snel mogelijk dat theorie examen wil halen? Zonder theorie papiertje mag je nu eenmaal niet aan de slag met het echte examen. We hebben een speciale methode ontwikkeld waarmee jij ook snel het examen met goed gevolg af kunt ronden. Onze theoriecursus in Gouda werkt volgens een handig systeem van ezelsbruggetjes. Als je hier meer over wilt weten, dan kun je altijd even langskomen bij onze website. Hier staat alle informatie die je nodig hebt om de keuze te maken voor ons systeem en onze cursus.

NU AANMELDEN

Meer weten over een theoriecursus halen in Gouda?

Bij Theorieloket vind je niet alleen maar de beste cursus, maar ook de beste service. Wij zorgen er namelijk voor dat het je aan niks ontbreekt op de dag dat je de cursus bij ons komt volgen. Ook is het zo dat wij je naar het CBR examen toe brengen. We helpen je daar met het inschrijven en wachten daarna netjes tot je klaar bent met je examen. Jij en je nieuwe theorie papiertje brengen we dan weer terug naar huis. En dit alles bieden we je dan ook nog eens tegen de laagste prijs die hiervoor te vinden is! Schrijf je nu snel in via onze website.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.