Theoriecursus Dordrecht2022-07-25T11:44:44+00:00

Theoriecursus Dordrecht in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus Dordrecht

Een theoriecursus voor Dordrecht

Ben jij woonachtig in Dordrecht en zoek je een effectieve cursus waar jij je theorie examen mee kunt halen? Dan hoef je alleen maar even een kijkje te komen nemen op onze website. Je leest dan alles over Theorieloket, waar een eendaagse cursus wordt gegeven met een slagingskans van 100 procent. Als je bij ons aan de slag gaat met de speciaal door ons ontwikkelde methode, dan kun je er echt op rekenen dat je met succes aan het theorie examen deel gaat nemen. Het is namelijk belangrijk om die regels te kennen voor je het verkeer in gaat, maar je hoeft hiervoor niet dagenlang met je neus in de boeken.

Je theoriecursus halen in Dordrecht

Ben jij iemand die graag zo snel mogelijk dat theorie examen wil halen? Je hebt dit nu eenmaal nodig voordat je aan de slag mag met het rijexamen. We hebben de methode die het meest effectief is en waarmee wij zeker weten dat ook jij snel slaagt voor je theorie. Geen gedoe met dikke boeken met regels, wij hebben een systeem van ezelsbruggetjes die je aan de benodigde kennis helpen. Zo leer je snel alles wat je moet weten over het verkeer, zonder dat je hiervoor avond aan avond bezig bent. We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze site als je meer wil weten over onze methode.

NU AANMELDEN

Snel inschrijven voor onze theoriecursus in Dordrecht

Op onze website vind je een overzicht van plaatsen bij jou in de buurt waar wij onze cursus geven. Hier zie je dan gelijk op welke dagen er nog ruimte is om in te schrijven. Als jij bij ons een cursus gaat volgen, dan gaan we aansluitend ook met je mee naar het CBR voor het daadwerkelijke examen. We brengen je hierheen en blijven wachten tot je klaar bent. Daarna brengen we jou en je papiertje weer terug! Die theoriecursus halen in Dordrecht? Wacht niet en schrijf je in. Wij zorgen er dan voor dat je snel klaar bent en je kunt concentreren op het rijexamen!

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.