Theoriecursus Den Haag2021-10-26T09:51:25+00:00

Theoriecursus

in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Theorieloket.nl

Theoriecursus Den Haag

De meest effectieve theoriecursus van Den Haag

Ben jij op zoek naar een theoriecursus waarmee je 100% kans hebt dat je gaat slagen voor je theorie examen? Een cursus waarbij je op een slimme, snelle manier in 1 dag alle informatie leert die je nodig hebt? Neem dan eens een kijkje op de website van Theorieloket. Op onze website vind je namelijk meer informatie over onze unieke theoriecursus in Den Haag. Bij ons krijg je professionele begeleiding, waarbij we alles voor je regelen. Dit houdt ook in dat we met je meegaan naar het CBR, waar we je in het gehele proces gaan begeleiden. Dit alles dan ook nog eens tegen de laagste prijs!

Theoriecursus halen in Den Haag

Het theorie examen is een belangrijk onderdeel als jij je rijbewijs wil halen. Als je dit theorie examen namelijk niet hebt gehaald, mag je ook nog niet afrijden. Wij hebben een theoriecursus ontwikkeld die slechts 1 dag duurt. Je hoeft hiervoor niet de stof te stampen, maar juist gebruik te maken van ezelsbruggetjes. Het is een leuke, unieke manier van lesgeven waarmee je alle stof voor het theorie examen razendsnel in je opneemt. Je theoriecursus halen in Den Haag is dan heel eenvoudig te doen. Als je bij ons inschrijft, zorgen wij ervoor dat ook gelijk je theorie examen wordt aangevraagd.

NU AANMELDEN

De beste theoriecursus voor Den Haag

Bij Theorieloket ben je aan het juiste adres als jij snel, zonder gedoe, je theorie examen wil halen. Wij hebben veel ervaring met het helpen van mensen bij het begrijpen van de materie en kunnen je dan ook een 100% slagingskans garanderen. Kijk eens op onze website als je meer informatie wil hebben over onze cursus en onze speciale methode. Je kunt hier ook gelijk een aantal proefopdrachten doen. Je kunt via onze site daarnaast eenvoudig inschrijven voor een van onze cursussen.

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2020-08-21T08:31:59+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.