Theoriecursus Den Haag2019-01-24T16:30:11+00:00

Theoriecursus

in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€69,

excl €33 examenkosten

Geen
€179

Theoriecursus Den Haag

De meest effectieve theoriecursus van Den Haag

Ben jij op zoek naar een theoriecursus waarmee je 100% kans hebt dat je gaat slagen voor je theorie examen? Een cursus waarbij je op een slimme, snelle manier in 1 dag alle informatie leert die je nodig hebt? Neem dan eens een kijkje op de website van Theorieloket. Op onze website vind je namelijk meer informatie over onze unieke theoriecursus in Den Haag. Bij ons krijg je professionele begeleiding, waarbij we alles voor je regelen. Dit houdt ook in dat we met je meegaan naar het CBR, waar we je in het gehele proces gaan begeleiden. Dit alles dan ook nog eens tegen de laagste prijs!

Theoriecursus halen in Den Haag

Het theorie examen is een belangrijk onderdeel als jij je rijbewijs wil halen. Als je dit theorie examen namelijk niet hebt gehaald, mag je ook nog niet afrijden. Wij hebben een theoriecursus ontwikkeld die slechts 1 dag duurt. Je hoeft hiervoor niet de stof te stampen, maar juist gebruik te maken van ezelsbruggetjes. Het is een leuke, unieke manier van lesgeven waarmee je alle stof voor het theorie examen razendsnel in je opneemt. Je theoriecursus halen in Den Haag is dan heel eenvoudig te doen. Als je bij ons inschrijft, zorgen wij ervoor dat ook gelijk je theorie examen wordt aangevraagd.

NU AANMELDEN

De beste theoriecursus voor Den Haag

Bij Theorieloket ben je aan het juiste adres als jij snel, zonder gedoe, je theorie examen wil halen. Wij hebben veel ervaring met het helpen van mensen bij het begrijpen van de materie en kunnen je dan ook een 100% slagingskans garanderen. Kijk eens op onze website als je meer informatie wil hebben over onze cursus en onze speciale methode. Je kunt hier ook gelijk een aantal proefopdrachten doen. Je kunt via onze site daarnaast eenvoudig inschrijven voor een van onze cursussen.

 

Veel Gestelde vragen

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2019-01-15T19:01:07+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69.-  voor de theoriecursus en €33 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 102,00-. Tijdens je aanmelding kun je zelf kiezen indien je vooraf een gedeelte via Ideaal wilt betalen of dat je alles op de dag zelf contant wilt betalen. Hou er wel rekening mee dat indien je €69,- via Ideaal betaald dat je niet vergeet om €33,- contant mee te nemen voor op de cursus dag zelf.

Moet ik vooraf leren?2018-07-11T14:48:12+00:00

Wij sturen GEEN oefen links of bijlagen meer. Na jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat iedereen de oefenbijlagen op zijn eigen manier begrijpt, om ervoor te zorgen dat we met ze alle op 1 lijn staan tijdens de cursus dag, sturen we geen bijlagen meer mee. Natuurlijk mag je nog wel oefenen voor jezelf, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen

Wie reserveert het theorie-examen2018-07-11T14:45:38+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/cbr reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2018-10-19T09:41:39+00:00

Bij Theorieloket bieden we 2 soorten cursussen aan.

Wij bieden een 1,5 daagse cursus aan, waarbij we 1 dag voor onze examen de theorie cursus aanbieden. Dit houd in de datum dat u op onze website ziet daar is de theoriecursus 1 dag daarvoor. Hierbij beginnen we om 11:30 uur (Tijd kan variëren dit krijg je per email en sms) en zijn we maximaal om 18:00 uur klaar. De volgende ochtend komen we dan om 08:30 uur (tijd kan variëren) bij elkaar en doen we een korte herhaling. Nadat we alles hebben doorgenomen vertrekken we optijd met ze allen naar de CBR locatie.

De 1 daagse cursus die we aanbieden hierbij verzamelen we om 06:15 uur in de ochtend en zijn we uiterlijk 14 uur klaar met cursus en theorie examen.