Theoriecursus Barendrecht2019-02-05T14:50:44+00:00

Theoriecursus

in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€69,

excl €33 examenkosten

Geen
€179

Theoriecursus Barendrecht

De theoriecursus voor Barendrecht

Ben jij woonachtig in Barendrecht en ben jij er helemaal klaar voor om met je theorie aan de slag te gaan? Zonder theorie examen mag je niet het rijexamen doen. Wil jij dan ook losgelaten worden in het verkeer, dan is het van groot belang dat je hiervoor eerst even dat theorie papiertje gaat halen. We hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij snel en zonder problemen dat theorie examen haalt. We hebben namelijk een geheel eigen methode ontwikkeld waarmee jij een kans hebt van honderd procent dat je al gelijk de eerste keer slaagt. Dat is nog eens een slagingskans waar je wat mee kunt!

Je theoriecursus halen in Barendrecht

Op onze website vind je een overzicht van cursussen die we bij jou in de buurt geven en wanneer deze gegeven worden. Je kunt dan snel bekijken wanneer het voor jou het beste uitkomt om bij ons aan de slag te gaan. Op een cursusdag bij ons leren we je niet hoe je alle regels zo snel mogelijk in je hoofd moet stampen. Wij hebben een methode ontwikkeld waarmee je met een aantal handige ezelsbruggetjes al die regels zonder problemen onder de knie krijgt. Aansluitend brengen we je dan naar het CBR, waar we je assisteren bij het inschrijven. Als je klaar bent met je theorie brengen we je weer terug.

NU AANMELDEN

Meer weten over onze theoriecursus in Barendrecht?

Wil jij ook je theoriecursus halen in Barendrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een methode die perfect werkt en waarmee al heel wat mensen hun theorie examen gelijk de eerste keer hebben gehaald. Heb jij al eens theorie examen gedaan en is dan niet gelukt? Ook dan kunnen wij ervoor zorgen dat je het een volgende keer wel gewoon haalt. Wacht dan ook niet met contact opnemen en je inschrijven als je serieus bent met het halen van je theorie. Je theoriecursus halen in Barendrecht doe je eenvoudig via Theorieloket.

Veel Gestelde vragen

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2019-01-15T19:01:07+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €69.-  voor de theoriecursus en €33 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 102,00-. Tijdens je aanmelding kun je zelf kiezen indien je vooraf een gedeelte via Ideaal wilt betalen of dat je alles op de dag zelf contant wilt betalen. Hou er wel rekening mee dat indien je €69,- via Ideaal betaald dat je niet vergeet om €33,- contant mee te nemen voor op de cursus dag zelf.

Moet ik vooraf leren?2018-07-11T14:48:12+00:00

Wij sturen GEEN oefen links of bijlagen meer. Na jarenlange ervaring hebben we gemerkt dat iedereen de oefenbijlagen op zijn eigen manier begrijpt, om ervoor te zorgen dat we met ze alle op 1 lijn staan tijdens de cursus dag, sturen we geen bijlagen meer mee. Natuurlijk mag je nog wel oefenen voor jezelf, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen

Wie reserveert het theorie-examen2018-07-11T14:45:38+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. De bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/cbr reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2018-10-19T09:41:39+00:00

Bij Theorieloket bieden we 2 soorten cursussen aan.

Wij bieden een 1,5 daagse cursus aan, waarbij we 1 dag voor onze examen de theorie cursus aanbieden. Dit houd in de datum dat u op onze website ziet daar is de theoriecursus 1 dag daarvoor. Hierbij beginnen we om 11:30 uur (Tijd kan variëren dit krijg je per email en sms) en zijn we maximaal om 18:00 uur klaar. De volgende ochtend komen we dan om 08:30 uur (tijd kan variëren) bij elkaar en doen we een korte herhaling. Nadat we alles hebben doorgenomen vertrekken we optijd met ze allen naar de CBR locatie.

De 1 daagse cursus die we aanbieden hierbij verzamelen we om 06:15 uur in de ochtend en zijn we uiterlijk 14 uur klaar met cursus en theorie examen.