Theoriecursus Barendrecht2022-07-19T06:31:48+00:00

Theoriecursus Barendrecht in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €33.50  examenkosten

Geen
€179

Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Theorieloket.nl

Theoriecursus Barendrecht

De theoriecursus voor Barendrecht

Ben jij woonachtig in Barendrecht en ben jij er helemaal klaar voor om met je theorie aan de slag te gaan? Zonder theorie examen mag je niet het rijexamen doen. Wil jij dan ook losgelaten worden in het verkeer, dan is het van groot belang dat je hiervoor eerst even dat theorie papiertje gaat halen. We hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat jij snel en zonder problemen dat theorie examen haalt. We hebben namelijk een geheel eigen methode ontwikkeld waarmee jij een kans hebt van honderd procent dat je al gelijk de eerste keer slaagt. Dat is nog eens een slagingskans waar je wat mee kunt!

Je theoriecursus halen in Barendrecht

Op onze website vind je een overzicht van cursussen die we bij jou in de buurt geven en wanneer deze gegeven worden. Je kunt dan snel bekijken wanneer het voor jou het beste uitkomt om bij ons aan de slag te gaan. Op een cursusdag bij ons leren we je niet hoe je alle regels zo snel mogelijk in je hoofd moet stampen. Wij hebben een methode ontwikkeld waarmee je met een aantal handige ezelsbruggetjes al die regels zonder problemen onder de knie krijgt. Aansluitend brengen we je dan naar het CBR, waar we je assisteren bij het inschrijven. Als je klaar bent met je theorie brengen we je weer terug.

NU AANMELDEN

Meer weten over onze theoriecursus in Barendrecht?

Wil jij ook je theoriecursus halen in Barendrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een methode die perfect werkt en waarmee al heel wat mensen hun theorie examen gelijk de eerste keer hebben gehaald. Heb jij al eens theorie examen gedaan en is dan niet gelukt? Ook dan kunnen wij ervoor zorgen dat je het een volgende keer wel gewoon haalt. Wacht dan ook niet met contact opnemen en je inschrijven als je serieus bent met het halen van je theorie. Je theoriecursus halen in Barendrecht doe je eenvoudig via Theorieloket.

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.