Theoriecursus auto Rotterdam2022-08-26T13:26:11+00:00

Theoriecursus auto Rotterdam in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus auto Rotterdam

Een theoriecursus voor auto in Rotterdam

Ben je hard op weg met je rijlessen? Gaat het al steeds beter en lijkt het erop dat het moment eraan komt dat je aan de slag kunt met het rijexamen? Dan is er nog een horde die je van tevoren nog moet nemen. We hebben het dan natuurlijk over het theorie examen. Zonder je theorie mag je niet aan je rijexamen en dat is wel logisch ook. Het is namelijk van groot belang dat je precies weet aan welke regels je jezelf allemaal moet houden voordat je losgelaten wordt in het verkeer. Bij Theorieloket hebben we een cursus ontwikkeld waarmee je zonder problemen je theorie examen kunt halen.

Aan de slag met onze theoriecursus voor auto in Rotterdam

Een theoriecursus voor auto halen in Rotterdam? Dan hoef je hiervoor alleen maar even een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om die stap te nemen om je in te schrijven. Je leest elders op onze website meer over onze methode, die we speciaal voor jou ontwikkeld hebben. Die dikke boeken met regels en proefexamens heb je niet meer nodig. Bij ons kom je langs, waarna je binnen een dag alles leert wat er maar nodig is. We hebben een systeem klaarstaan waarmee je een aantal handige ezelsbruggetjes leert die je helpen je examen te halen.

 

NU AANMELDEN

Een slagingsgarantie voor je theorie examen

Bij ons heb je 100 procent kans met onze theoriecursus voor auto in Rotterdam. Je hoeft jezelf geen zorgen te maken dat je met je neus in de boeken moet. Binnen een dag weet je niet alleen alle regels, maar heb je ook nog eens je theorie examen gehaald. Wij nemen je namelijk mee naar het CBR, waar we je begeleiden naar het examen toe. Dit is inclusief eten en drinken, maar allemaal wel voor de laagste prijs die er te vinden is! Meer weten? We beantwoorden graag alle vragen die je maar over onze cursus kunt hebben.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.