Theoriecursus auto Maastricht2022-09-03T06:10:25+00:00

Theoriecursus in 1 dag Maastricht

Bekijk onze video

Maar

€89

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus auto Maastricht

Een theoriecursus voor auto in Maastricht

Het halen van je theorie examen in Maastricht lijkt misschien een ingewikkelde klus. Je moet dan alle regels uit je hoofd stampen, waar ook nog eens de stress van het examen bij komt. Bij Theorieloket gaan we ervoor zorgen dat je zonder stress en stampen je theorie gaat halen. We hebben namelijk een methode ontwikkeld waarmee het heel eenvoudig is om alle belangrijke regels te leren kennen. Daarnaast brengen we je naar het examen toe, waar we je assisteren bij het inschrijfproces. Na afloop brengen we je ook weer terug. Als dat geen full service is dan weten wij het ook niet meer!

Een theoriecursus voor auto halen in Maastricht

Bij Theorieloket hebben we de cursussen en lesboeken eens bekeken. We kwamen er al snel achter dat het toch mogelijk moest zijn om die lessen op een meer effectieve wijze te geven. Er moest toch een manier zijn om de materie in je op te nemen zonder hiervoor dikke boeken door te moeten werken? We hebben na enig denkwerk deze methode gevonden. We hebben een systeem ontwikkeld waarbij je met behulp van handige ezelsbruggetjes heel snel alle regels die je moet kennen te weten komt. Het is een systeem dat een stuk effectiever is dan alleen maar blokken op die regels. Sterker nog, met ons systeem heb jij een slagingskans van 100 procent!

NU AANMELDEN

Meer weten over theoriecursus voor auto halen in Maastricht?

We raden je aan om eens een kijkje te nemen op onze website als je meer wilt weten over onze cursus en onze methode. We kunnen het ons heel goed voorstellen dat jij ook graag je theorie wil halen in 1 dag, maar dat je hier misschien toch nog wat vragen over hebt. Schroom niet om contact met ons op te nemen, zodat wij al je vragen voor je kunnen beantwoorden. Wil je meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? Ook dan kun je natuurlijk even een mailtje sturen of met ons bellen. Je vindt op onze website een handig inschrijfformulier, alsmede een schema waar je locaties en tijden van onze cursusdagen terugvindt.

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.