Theoriecursus auto Groningen2022-07-25T11:44:14+00:00

Theoriecursus auto Groningen

Bekijk onze video

Maar

€89

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus auto Groningen

De theoriecursus voor auto in Groningen

Met onze Theoriecursus haal jij in 1 dag je auto theorie in Groningen. Op onze cursuslocatie in Groningen zorgen wij er samen voor dat jij op een unieke manier les krijgt, met simpele uitleg en leuke ezelsbruggen. Theorieloket.nl heeft met zijn jarenlange ervaring een leuk en effectief manier ontwikkeld zodat jij ook in 1 dag je Autotheorie kunt halen bij het CBR in Groningen.

  • Leuke en Professionele begeleiding van onze instructeurs
  • Lunch en Vervoer geregeld plus een plekje voor je Theorie-examen
  • Dyslexie en Faalangst proef Theoriecursus
  • En de beste Theoriecursus die jij kunt krijgen.
NU AANMELDEN

Meer weten over theoriecursus voor auto halen in Groningen?

Na het arriveren en aanmelden bij onze locatie in Groningen zal onze instructeur uitleggen hoe de verloop van de dag zal gaan. Onze Theoriecursus duurt ongeveer 5 uur lang met een aantal pauzes er tussendoor waarbij je natuurlijk een hapje eten en drinken krijgt. Na afloop van onze cursus wordt je begeleid door onze Professionele instructeurs en word je door ons gebracht naar het CBR in Groningen. De Locatie van het CBR is op de Protonstraat 3 in Groningen. De examen bestaat uit 2 onderdelen;

  • Gevaarherkening: 25 vragen
  • Verkeersregels/Inzicht: 40 Vragen

Bij Gevaarherkening mag je maximaal 12 fout hebben en bij Verkeersregels maximaal 5 fout.

De Theorie-examen duurt maximaal 25 minuten waarbij je gelijk aan het einde te zien krijgt of je bent geslaagd, waarbij je hierna 1,5 jaar kunt genieten van je Theorie certificaat!

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.

Recensies

Google

5 sterren | 66 recensies

Wesley Volki

2 top gasten die weten hoe ze jou het best klaar kunnen stomen voor theorie. Ik was in 1x geslaagd, Ze maken gebruik van handige ezels bruggetjes en soms veranderen ze de toon van hun stem zodat het extra goed blijft hangen voor iedereen een aanrader