Theoriecursus auto Den Haag2022-08-26T13:24:58+00:00

Theoriecursus auto Den Haag in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus auto Den Haag

100% slagingskans bij je theorie examen in Den Haag

Jij gaat binnenkort je theorie examen doen en ziet er een beetje tegenop om hiervoor de boeken in te moeten duiken? Al die regeltjes die om de hoek komen kijken als je in een auto wil rijden, we kunnen ons voorstellen dat het je allemaal een beetje begint te duizelen soms. We raden je dan aan om eens contact op te nemen met Theorieloket. Wij hebben namelijk een cursus ontwikkeld waarmee je binnen 1 dag helemaal klaar bent voor je examen. Sterker nog, we geven je de garantie dat jij met vlag en wimpel voor je theorie examen gaat slagen als je hierbij onze methode gebruikt!

Theoriecursus voor auto halen in Den Haag

Onze theoriecursus voor auto in Den Haag is een beproefde methode om snel en zonder gedoe je examen te halen. Bij ons kom je namelijk niet alleen maar langs voor een cursus. Na afloop van de cursus nemen we je mee naar het CBR en begeleiden jou daar ook helemaal! Met andere woorden, met ons ben je helemaal zeker dat je een nuttige, succesvolle dag tegemoet gaat! We hebben onze methode zodanig ontworpen dat je niet bang hoeft te zijn dat je alleen maar regeltjes in je hoofd zit te stampen. We gebruiken namelijk ezelsbruggetjes om jou alle belangrijke regels aan te leren. Als je deze gebruikt bij het examen ga je gegarandeerd slagen.

 

NU AANMELDEN

Bij Theorieloket een theoriecursus auto halen in Den Haag

Er zijn heel wat theoriecursussen te vinden als je hier even naar zoekt op Internet. We kunnen je echter garanderen dat geen enkele van deze cursussen zo effectief en succesvol zijn als die van ons. Wij hebben de ervaring om jou zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van alles wat je moet weten. Je vindt simpelweg geen betere theoriecursus voor auto in Den Haag. Kijk eens op onze site voor meer informatie over onze cursus, maar ook over het theorie examen. Wij gaan er voor zorgen dat jij goed beslagen ten ijs komt als je straks je theorie gaat doen.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.