Theoriecursus Alphen aan den Rijn2022-08-26T13:24:21+00:00

Theoriecursus Alphen aan den Rijn in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theoriecursus Alphen aan den Rijn

De theoriecursus voor Alphen aan den Rijn

Als u op zoek bent naar een theoriecursus voor Alphen aan den Rijn, dan raden we u aan om eens bij ons op de website te komen kijken. Bij Theorieloket vindt u een cursus waarmee u de grootste kans heeft om te slagen. We hebben een speciale methode ontwikkeld waarmee u eenvoudig en effectief de regels leert. Dit werkt bij ons niet door deze regels te stampen, maar juist door handige ezelsbruggetjes te leren. We hebben onze methode ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het voor mensen eenvoudiger wordt om de belangrijkste regels te leren. Het is per slot van rekening heel belangrijk om de verkeersregels te leren als je veilig aan het verkeer deel wil nemen.

Theoriecursus halen in Alphen aan den Rijn

Bij onze cursus zorgen wij ervoor dat je de regels snel door hebt. Je hoeft niet te lang met je neus in de boeken te zitten, maar kunt gelijk bij ons aan de slag. Binnen een dag zorgen wij ervoor dat je alle regels doorkrijgt, wat wij bewerkstelligen door ons handige systeem. Dit is een methode die bewezen succesvol is. We hebben al heel wat cursisten gehad die door middel van onze cursus gelijk al de eerste keer zijn geslaagd. Sterker nog, we bieden je een garantie van 100 procent dat je meteen al slaagt! Dat is een score die geen van onze concurrenten je ook voor kan leggen.

 

NU AANMELDEN

Meer weten over onze theoriecursus voor Alphen aan den Rijn?

Wil jij je theoriecursus halen in Alphen aan den Rijn? Bij ons krijg je de beste cursus die er te vinden is, en meer! We zorgen er namelijk ook voor dat je bij het CBR wordt afgeleverd, zodat je helemaal uitgerust aan je theoriecursus kunt beginnen. Onze begeleiding is geheel compleet, we raden je dan ook aan om gewoon even contact met ons op te nemen als je meer wil weten over onze cursus.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.