Theoriecursus Alkmaar2022-07-25T11:43:36+00:00

Theoriecursus Alkmaar in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Theoriecursus Alkmaar

Auto Theorie in 1 dag in Alkmaar

Ben jij woonachtig in Alkmaar en wil jij ook zo snel mogelijk je Theorie halen in 1 dag?. Dan ben je bij TheorieLoket, met je theoriecursus in Alkmaar bij de goede adres. Bij ons begin je in de ochtend in Alkmaar met je theoriecursus en dezelfde middag ga je nog voor je theorie examen. Met onze jarenlange ervaring hebben we een unieke methode van lesgeven ontwikkeld, met simpele ezelsbruggen en examengerichte manier van trainen waarbij we iedereen intensief begeleiden. Hierbij kunnen wij vermelden dat wij de hoogste slagingspercentage hebben met onze theoriecursus in Alkmaar. Want onze motto is, doe je goed mee ben je actief en is je Nederlandse Taal en schrift goed dan slaag jij net als onze 95% van onze cursisten op dezelfde dag! Dus weken lang in boeken duiken of maandenlang oefeningen doen op internet is helemaal niet meer nodig, en dat zul je zelf ervaren met onze theorie in 1 dag.

Theorie in 1 dag

Wij van Theorieloket zullen je laten zien dat jij ook jouw theorie in 1 dag met de grootste gemak kunt halen. Dit doen we door onze gespecialiseerde docenten die puur getraind zijn om jou de theoriestof zo simpel mogelijk zullen uitleggen. Doordat wij de vragen constant met je oefenen, en op een heel simpele manier uitleggen is onze eendaagse theoriecursus ook speciaal geschikt voor iedereen. We besteden veel aandacht voor de vragen die terugkomen tijdens je Theorie-examen en we behandelen en herhalen de stof constant zodat jij nooit voor verassingen komt te staan tijdens je theorie examen. Aan het einde van onze Theoriecursus zul je zelf ook merken dat je nooit meer hoeft in te duiken in je theorie boeken, omdat jij ook je theorie in 1 dag met de grootste gemak kon halen.

NU AANMELDEN

Ezelsbruggetjes en strikvragen

Omdat onze cursus geschikt is voor Jan en alleman leren wij de theorie stof in onze eigen Jip en Janneke-taal. Wij zorgen ervoor dat alle strikvragen behandeld worden waarmee het CBR op de proppen kan komen. Alle onderwerpen die jij tijdens je theorie examen krijgt wordt behandelt in onze theoriecursus. Met de Theoriecursus Van TheorieLoket ben jij ervan verzekerd dat jij in 1 dag uitstekend bent voorbereid op jouw auto theorie examen. Zelfs kandidaten met faalangst, dyslexie of bijvoorbeeld ADHD wisten na onze auto theorie cursus in 1 dag hun theorie examen te behalen!

Wij Regelen Alles.

Lekker vroeg in de ochtend beginnen we met onze intensieve theoriecursus. Na onze cursus gaan we samen naar het CBR in Alkmaar zodat we onze examen kunnen beginnen. Indien je de dag goed heb meegedaan moet jij je theorie in 1 dag met de grootste gemak kunnen halen. De Reservering van je theorie examen wordt is dan al door ons geregeld, net zoals de drankjes en de lunch. Dus je hoeft zelf helemaal niets te doen ( buiten het goed opletten ).

Theorieloket: jouw auto theorie in 1 dag halen?

Ben jij ook geïnteresseerd voor het aanmelden voor onze theorie cursus in 1 dag? Dan kun je dat zo doen via onze website. Hierna krijg je binnen 24 uur een mail met alle nodige informatie die je moet hebben voor de locatie en tijdstip. Dus wil jij ook in 1 dag jouw theorie-examen halen? Meld je dan snel aan! Dan maken wij er samen een geslaagde dag van.

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.