Theorie in 1 dag Rotterdam2022-07-25T11:43:17+00:00

Theorie cursus in 1 dag Rotterdam

Bekijk onze video

Maar

€69,

excl €33 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theorie in 1 dag Rotterdam

Theorie in 1 dag in Rotterdam

Je wilt je theorie examen halen maar ziet er tegenop om dan dagen achtereen de regels in je hoofd te moeten stampen? Dat is ook helemaal niet nodig! Bij Theorieloket hebben we een speciale methode ontwikkeld waarmee ook jij razendsnel je theorie examen haalt. We bieden je hierbij zelfs een garantie dat er een slagingskans is van 100 procent. Dat is een garantie die andere cursussen niet durven te geven, maar wij wel. We doen dit omdat we een methode hebben ontwikkeld die helemaal waterdicht is. Met onze theorie in 1 dag in Rotterdam haal jij dan straks ook je theorie examen zonder problemen!

Je theorie halen in 1 dag in Rotterdam

Als jij je theorie wil halen in 1 dag in Rotterdam, dan raden we je aan om je in te schrijven bij Theorieloket. Wij hebben namelijk de kennis in huis om jou zo snel mogelijk aan je examen te helpen. Dit houdt in dat je een dag bij ons langskomt, waar we je een systeem leren dat bestaat uit een groot aantal handige ezelsbruggetjes. Het onthouden van de belangrijke regels voor in het verkeer wordt op deze manier heel eenvoudig. Met dit systeem van ons in je hoofd kun je dan vol vertrouwen naar je theorie examen toe. Wij brengen je persoonlijk naar het examen toe en blijven hier zitten tot je met het papiertje weer de deur uitkomt!

 

NU AANMELDEN

Wil jij ook je theorie halen in 1 dag in Rotterdam?

Met onze cursus weet je zeker dat je eenvoudig je theorie examen haalt. Wij bieden theorie in 1 dag in Rotterdam aan waarbij je een slagingskans hebt van 100 procent. We denken hier niet licht over, maar zijn er simpelweg van overtuigd dat onze methode werkt en effectief is. Als je hier meer over wilt weten, dan neem je gewoon even contact met ons op. We beantwoorden dan al je vragen. Je kunt je daarna eenvoudig inschrijven via onze website. Hier vind je een overzicht van de dagen dat wij nog plek hebben voor onze cursus.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.