Theorie in 1 dag Maastricht2022-07-25T11:43:08+00:00

Theorie cursus in 1 dag Maastricht

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theorie in 1 dag Maastricht

Je theorie in 1 dag in Maastricht halen

Ben jij iemand die graag zo snel mogelijk het theorie examen wil halen? Dan raden we je aan om je zo snel mogelijk in te schrijven bij Theorieloket. We hebben namelijk een methode ontwikkeld waarmee het voor iedereen eenvoudig is om dat papiertje te halen. Per slot van rekening is het zo dat je jouw theorie nodig hebt om straks rijexamen te mogen doen. We kunnen ons goed voorstellen dat je er niet op zit te wachten om hier lang voor te moeten studeren. Vandaar ook dat wij een cursus aanbieden waarmee jij binnen een dag alles leert om je theorie te kunnen halen.

Je theorie in 1 dag halen in Maastricht

Ben je benieuwd geworden naar onze cursus? Er is geen andere cursus te vinden waarmee je net zo snel en zeker als bij ons je theorie gaat halen. We hebben namelijk een speciale methode waarmee ook jij snel de belangrijke regels onder de knie krijgt. Dit is een methode waarbij je een aantal ezelsbruggetjes leert. Deze ezelsbruggetjes zijn zodanig ontwikkeld dat iedereen er iets mee kan. Als jij deze ezelsbruggetjes onder de knie hebt, dan weten we zeker dat je ook je theorie examen gaat halen. We durven je na afloop van onze cursus dan ook met een gerust hart een slagingskans van 100 procent te bieden.

NU AANMELDEN

Theorie in 1 dag in Maastricht

Wil jij ook je theoriecursus in 1 dag halen in Maastricht? Dan heb je bij ons niet alleen de meest effectieve cursus, maar ook de beste service. We hebben namelijk besloten dat we al onze cursisten netjes naar het CBR brengen om de cursus af te nemen. Zonder stress en gedoe kom je dan op de locatie aan, waarna we je ook nog assisteren bij het inschrijven. Zo kun jij helemaal ontspannen aan de slag met dat examen. Je theorie halen in 1 dag in Maastricht kan niet simpeler dan wanneer je hier onze methode voor gebruikt.

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.