Theorie in 1 dag Den Haag2022-07-25T11:42:56+00:00

Theorie in 1 dag Den Haag

Bekijk onze video

Maar

€89,

Excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theorie in 1 dag Den Haag

Theorie in 1 dag in Den Haag

Ben jij er helemaal klaar voor om je rijbewijs te gaan halen? Er staat je dan nog 1 horde te wachten, namelijk het theorie examen! Dit is misschien iets waar je niet op zit te wachten. De hele tijd met je neus in de boeken of achter je computer om al die regeltjes in het verkeer in je hoofd te stampen. Toch hoeft het niet zo te zijn. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om Theorieloket in te schakelen. Wij geven een eendaagse theoriecursus waarmee jij ook gegarandeerd slaagt voor je theorie examen. Je krijgt bij ons niet alleen les, maar we zorgen er ook voor dat je naar het CBR wordt gebracht om je examen af te nemen.

Theorie in 1 dag halen in Den Haag

Er zijn heel wat verschillende cursussen te vinden op het gebied van theorie. We kunnen je echter vertellen dat je geen andere cursus zult vinden die zo effectief is als die van ons. Wij hebben namelijk een speciale methode ontwikkeld waarmee je die theorie materie in rap tempo gaat leren. Je theorie in 1 dag in Den Haag, het lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch is het dat niet, want als je bij ons aan de slag gaat weet je zeker dat je onder professionele begeleiding aan de slag gaat. We raden je dan ook van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze site als je meer informatie wil hebben over onze methode.

 

NU AANMELDEN

Wil jij ook je theorie in 1 dag halen in Den Haag?

Dat theorie examen hoeft helemaal niet voor slapeloze nachten te zorgen. Die gedachten dat je dan regels moet gaan stampen kun je ook uit je hoofd wegnemen. Je komt gewoon bij ons langs om via onze methode de stof te leren, waarna wij je begeleiden naar het theorie examen. Je hebt dan 100% slagingskans en krijgt hier ook nog een lunch en drankjes bij. Om het allemaal nog mooier te maken geven we deze cursus ook nog eens tegen de laagste prijs die er te vinden is. Inschrijven? Dat kan heel eenvoudig via onze website.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.