Theorie examen in 1 dag Den Haag2022-08-26T13:23:41+00:00

Theorie examen in 1 dag Den Haag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theorie examen in 1 dag Den Haag

Je theorie examen in 1 dag in Den Haag halen

Wil jij je theorie examen in 1 dag halen in Den Haag? Dit is natuurlijk iets wat te mooi lijkt om waar te zijn. Toch is het zeker mogelijk. Tenminste, als je hiervoor de methode van Theorieloket gebruikt. Bij ons vind je professionele begeleiders die jou aan je theorie gaan helpen. Je hoeft niet bang te zijn dat je daarvoor heel hard moet studeren, we hebben namelijk een speciale manier ontwikkeld waarmee jij je theorie in no time in je hoofd hebt zitten. Een theorie examen in 1 dag in Den Haag halen wordt op deze manier heel erg makkelijk. En dat allemaal met 100% slagingskans.

Je theorie examen in 1 dag halen in Den Haag

Het halen van je theorie is een belangrijke stap die je moet nemen voordat je aan de slag kunt gaan met je rijexamen. Het is zelfs een stap die noodzakelijk is, aangezien je pas met je rijexamen aan de slag kunt als je het theorie examen met succes hebt afgelegd. Het is ook belangrijk dat je de materie voor het theorie examen goed in je hoofd hebt zitten als je in de auto stapt. Die regeltjes zijn er namelijk niet voor niks. Met onze methode is het leren van de materie eenvoudig en snel te doen. Zo weet jij alles wat er op het gebied van verkeersveiligheid te weten is.

 

NU AANMELDEN

Snel aan de slag met je theorie examen

Je theorie examen in 1 dag in Den Haag halen? We adviseren je dan om gewoon eens op onze website te komen kijken. Hier vind je namelijk alle informatie die je nodig hebt om de beslissing te nemen met ons in zee te gaan. We nemen je alles uit handen bij onze cursus. We leren je onze methode en gaan daarna met jou mee naar het CBR, waar we zorgen dat je helemaal klaar bent om je theorie examen te gaan afleggen. We geven je hier een 100% slagingskans voor.

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.