Theorie examen Den Haag2022-08-26T13:22:36+00:00

Theorie examen Den Haag in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€69,

excl €33 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Theorie examen Den Haag

Het theorie examen in Den Haag halen

Ben jij bezig met rijlessen en sta je op het punt om je rijexamen aan te gaan vragen? Dan is het wel belangrijk dat je eerst nog even een andere grote stap neemt. Je moet namelijk ook het theorie examen nog halen voordat je verder kunt met het rijexamen. Je stelt je misschien voor dat je hiervoor de boeken in moet duiken en dat je heel veel moet leren. We raden je dan aan om je in te schrijven bij Theorieloket. We geven je namelijk een theoriecursus waarmee je binnen een dag alle materie tot je neemt. Deze methode werkt niet door het middel van het stampen van de vraag, maar juist door het gebruik van slimme ezelsbruggetjes.

Je theorie examen halen in Den Haag

Het is voor een veilig rijgedrag heel belangrijk dat je ook alle regels kent die met het verkeer te maken hebben. Er zijn nogal wat regels die je hiervoor tot je moet nemen. Er zijn talrijke boeken op de markt verschenen waarmee je aan de slag kunt gaan. Wij hebben echter een methode ontwikkeld die effectiever is en waarmee je heel snel alles leert wat nodig is. Binnen een dag heb jij dan je theorie examen voor auto in Den Haag gehaald. We zijn overtuigd van het succes van onze methode en geven je dan ook een 100% slagingskans. Hier vind je meer informatie over als je even op onze website rondkijkt. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen als je vragen hebt.

 

NU AANMELDEN

Theorie examen auto Den Haag

Je theorie examen in Den Haag doen? Zorg dat je goed bent voorbereid. Wij zorgen voor professionele begeleiding. Dit houdt ook in dat wij met jou naar het CBR gaan zodat je daar je examen kunt doen. Een theorie examen halen in Den Haag wordt met behulp van Theorieloket een stuk eenvoudiger. Wij nemen je alle rompslomp uit handen, dus schrijf je vandaag nog bij ons in!

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.