Scooter theoriecursus in 1 dag halen

Volg onze scooter theoriecursus en haal diezelfde dag nog je examen.

Ook snel en succesvol je theorie halen? Meld je dan direct aan via het onderstaande formulier!


Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Theorieloket.nl

Hoogste slagingspercentage

Met onze 1-daagse theoriecursus beheers je de scooter theorie binnen no time. Dezelfde middag slaag je al voor je CBR theorie-examen.

Beste service

Met onze super service haal jij je scooter theorie met de fun factor.

Theorie en examen op dezelfde dag

Bij Theorieloket heb je de scooter theorie cursus en het examen op dezelfde dag.

In 1 dag je theorie halen, wat kost dat?

Maar

€89,-

excl €37,00 examenkosten

Bij Theorieloket.nl betaal je slechts € 89,- voor de scootertheoriecursus.

Deze prijs is inclusief:

  • Scootertheorie cursus nu voor maar een super tarief van €89,- Excl CBR-Examen
  • Drankjes en hapjes inbegrepen
  • Spoedcursus met hoogste slagingspercentage van Nederland

Snel je theorie halen? Onze aanpak werkt

Ik beveel deze cursus aan iedereen aan! Ik ben nooit van een review schrijven. Maar dit verdient meer dan 5 sterren. Nog nooit een boek in gekeken van Theorie. Tarik gaf super duidelijk les. Gelijk door naar cbr in 1x geslaagd! DANKJE/JULLIE!!!

Jelske, review op Google

Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!

Junior Mallee, review op Google

Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!

Hannelore Riemenschneider, review op Google

Je scooter theorie in 1 dag

Je scooter theorie in 1 dag halen? Theorieloket.nl biedt de beste spoedcursus aan, waarmee jij binnen 1 dag de gehele scooter theorie leert en behaalt. Onze ervaren cursusleiders behandelen de scootertheorie en behandelen de CBR-Vragen op een heel simpele/Duidelijke en effectieve manier. Aan het einde van de dag heb je alle kennis in huis om voor het scooter theorie examen te slagen

Een effectieve vorm van scooter theorie in 1 dag bij Theorieloket.nl

Scootertheorie cursus nu voor maar een super tarief van €89,- Excl CBR-Examen

Drankjes en zoetigheid inbegrepen

Spoedcursus met hoogste slagingspercentage van Nederland

Heb je een vraag over de scootertheorie cursus? Bel ons via 085 064 50 77 of stuur een e-mail naar info@theorieloket.nl

Scooter theorie in 1 dag bij Theorieloket.nl

Op de cursusdag verwachten we je rond 07:00 uur op de cursuslocatie. Na een korte uitleg beginnen we snel met de scooter theorie. Dit wordt op een leuke en effectieve manier uitgelegd met als voorbeelden, zoals het bij het CBR gaat. Op die manier weet je wat je kunt verwachten tijdens het examen en ben je optimaal voorbereid. Uiteraard leggen we ieder vraag ook uit, zodat je de theorie echt begrijpt en straks veilig de weg op kunt.

We hebben veel ervaring met de voorbereiding op het scootertheorie examen. We bieden daarnaast spoedcursussen motortheorie en autotheorie aan. Bekijk op onze Facebookpagina ervaringen van cursisten die hun theorie in 1 dag hebben gehaald dankzij onze unieke spoedcursus.

Veelgestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.- voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoef je niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorieexamen?

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar wordt de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen.

Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.