Motor Theorie2020-08-21T11:14:11+00:00

Motor Theoriecursus

in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34.50 examenkosten

Geen
€179

Beschikbare data motortheorie

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Motor

Motor theorie in 1 dag

Binnen 1 dag Geslaagd voor je Motor Theorie

Onze motor theorie cursus heeft het hoogste slagingspercentage van Nederland, hierdoor kun ook jij binnen 1 dag je motor theorie certificaat halen. Geen gedoe met boeken, gewoon een simpele/ duidelijk en effectieve uitleg. Dus; als je moeite hebt met lezen, of als leren niet jouw ding is of je gewoonweg faalangst hebt; dan is onze motor theoriecursus echt iets voor jou. In de ochtend volg je de cursus en in de middag ben jij geslaagd voor je CBR- motor examen! Bekijk direct alle locaties en cursusdata motor Theorie!

Motor theoriecursus bij Theorieloket.nl

Voor de beste motor theorie cursus kun je bij ons terecht. Bekijk hieronder alle data voor je aanmelding met een cursus en examen op 1 dag voor je motor theorie.

NU AANMELDEN

Hoe ziet een cursusdag eruit?

Je geeft zelf aan op welke datum en locatie je jou Motor theorie wilt gaan doen. Na je aanmelding ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail met hierin alle nodige informatie. Verder hoef jij niets te doen, wij regelen de aanvraag voor je examen.

Wij beginnen in de ochtend met de spoedcursus motortheorie. Na een intensieve ochtend ben je helemaal klaargestoomd en hebt alle kennis in huis om te slagen voor het examen. Na een lekkere lunch brengen wij jou in de middag naar het CBR. Nu is het aan jou om je kennis te testen! Waar wacht je nog op?

Wat kost een Motortheorie cursus?

Bij Theorieloket.nl betaal je slechts € 89,-  voor de motortheoriecursus.

Deze prijs is inclusief:

Drankjes en lunch

Vervoer naar de CBR-locatie

Veel cursisten gingen je voor

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2020-08-21T08:31:59+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.