Motor theoriecursus in 1 dag halen

Volg onze motor theoriecursus en haal diezelfde dag nog je examen.

Ook snel en succesvol je theorie halen? Meld je dan direct aan via het onderstaande formulier!


Selecteer een cursus

Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.


Selecteer een locatie

Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.


De cursusdag

Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.


Het examen

Zelfde dag nog examen met 100% succesgarantie.

Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).

Betaling door middel van IDeal (Mollie)

VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Theorieloket.nl

Hoogste slagingspercentage

Met onze 1-daagse theoriecursus beheers je de motor theorie binnen no time. Dezelfde middag slaag je al voor je CBR theorie-examen.

Beste service

Met onze super service haal jij je motor theorie met de fun factor.

Theorie en examen op dezelfde dag

Bij Theorieloket heb je de motor theorie cursus en het examen op dezelfde dag.

In 1 dag je theorie halen, wat kost dat?

Maar

€89,-

excl €37,00 examenkosten

Bij Theorieloket.nl betaal je slechts € 89,-  voor de motortheoriecursus.

Deze prijs is inclusief:

  • Drankjes en zoetigheid
  • Vervoer naar de CBR-locatie
  • Veel cursisten gingen je voor

Snel je theorie halen? Onze aanpak werkt

Ik beveel deze cursus aan iedereen aan! Ik ben nooit van een review schrijven. Maar dit verdient meer dan 5 sterren. Nog nooit een boek in gekeken van Theorie. Tarik gaf super duidelijk les. Gelijk door naar cbr in 1x geslaagd! DANKJE/JULLIE!!!

Jelske, review op Google

Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!

Junior Mallee, review op Google

Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!

Hannelore Riemenschneider, review op Google

Binnen 1 dag Geslaagd voor je Motor Theorie

Onze motor theorie cursus heeft het hoogste slagingspercentage van Nederland, hierdoor kun ook jij binnen 1 dag je motor theorie certificaat halen. Geen gedoe met boeken, gewoon een simpele/ duidelijk en effectieve uitleg. Dus; als je moeite hebt met lezen, of als leren niet jouw ding is of je gewoonweg faalangst hebt; dan is onze motor theoriecursus echt iets voor jou. In de ochtend volg je de cursus en in de middag ben jij geslaagd voor je CBR- motor examen! Bekijk direct alle locaties en cursusdata motor Theorie!

Motor theoriecursus bij Theorieloket.nl

Voor de beste motor theorie cursus kun je bij ons terecht. Bekijk hieronder alle data voor je aanmelding met een cursus en examen op 1 dag voor je motor theorie.

Hoe ziet een cursusdag eruit?

Je geeft zelf aan op welke datum en locatie je jou Motor theorie wilt gaan doen. Na je aanmelding ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail met hierin alle nodige informatie. Verder hoef jij niets te doen, wij regelen de aanvraag voor je examen.

Wij beginnen in de ochtend met de spoedcursus motortheorie. Na een intensieve ochtend ben je helemaal klaargestoomd en hebt alle kennis in huis om te slagen voor het examen. Na een gezellige cursusdag brengen wij jou in de middag naar het CBR. Nu is het aan jou om je kennis te testen! Waar wacht je nog op?

Meld je direct aan

Veelgestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.- voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoef je niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorieexamen?

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar wordt de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen.

Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.