Auto theorie Rotterdam2022-08-26T13:20:53+00:00

Auto theorie cursus Rotterdam in 1 dag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Auto theorie Rotterdam

Je auto theorie in Rotterdam halen

Wil jij een cursus volgen voor je auto theorie in Rotterdam? Dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op de website van Theorieloket. Wij geven je een garantie van honderd procent dat jij meteen de eerste keer al slaagt voor je theorie. We hebben hier een bijzondere methode voor ontwikkeld, waarmee je niet bang hoeft te zijn dat je constant met je neus in de boeken moet. We vertellen je graag meer over onze methode, die heeft bewezen zeer effectief te zijn. Desondanks is onze cursus toch zeer betaalbaar. Sterker nog, je vindt bij ons de goedkoopste theoriecursus die er is!

Auto theorie halen in Rotterdam

Ben jij iemand die er niet van houdt om met de neus in de boeken te moeten? We kunnen het ons prima voorstellen. Als jij met rijlessen bezig bent, dan wil je zoveel mogelijk uren in een auto zitten en niet alle regels die daarbij horen leren. Toch is het heel belangrijk dat je wel serieus met deze regels aan de slag gaat. Per slot van rekening kun je anders niet met een vertrouwd gevoel het verkeer in.  We raden je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer wil weten over onze cursus en onze speciale methode.

NU AANMELDEN

Theorie auto in Rotterdam

Voor die uniek cursus auto theorie in Rotterdam zit je goed bij Theorieloket. Wij hebben de mensen in huis die met jou aan de slag gaan om dat theorie examen gelijk al de eerste poging te halen. Je auto theorie halen in Rotterdam is bij ons heel eenvoudig, omdat we hier een uniek systeem voor klaar hebben staan. Met theorie voor auto in Rotterdam bij Theorieloket ben ook jij straks helemaal klaar om je theorie te gaan halen. Als extra service brengen wij je naar het CBR toe voor het examen, waarna we je weer op komen halen als jij je theorie hebt gehaald!

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.