Theoriecursus Den haag – Rijswijk2018-09-18T14:32:59+00:00

Theoriecursus in Den haag – Rijswijk

Theoriecursus in Den haag – Rijswijk

Theoriecursus Den Haag en Rijswijk, Theorie plus examen in 1 dag!

Voordat je jou Rijbewijs kunt halen moet je eerst langs je Theorie examen. Hiernaast wil je natuurlijk zelf op pad met de auto lekker onafhankelijk van iedereen. Maar toch loop je vast bij je theorie examen. Voor velen is het theorie gedeelte erg moeilijk. Soms door het hebben van Dyslexie, Faalangst of soms gewoon door de vele instinkers die je bij je Theorie examen hebt, of je hebt simpel weg gewoon geen tijd om te leren. En daar kan Theorieloket.nl je bij helpen. Wat dacht je van een theoriecursus in Den Haag en Rijswijk, waarbij wij ervoor zorgen om je CBR examen te halen en dat al in 1 dag?

Theorie leren op een simpel en sfeervol manier.

De theoriecursus Den Haag en Rijswijk is één van de plaatsen waar de stof van het Theorie op een leuk, simpel en leerzame manier wordt uitgelegd door 1 van onze fanatieke instructeurs. We werken helemaal examen gericht en dit houd in dat als je actief meedoet op tijd aanwezig bent, dat je in de regel ook op dezelfde dag nog slaagt. Daardoor kunnen wij vermelden dat we een 100% slagingskans hebben. En je hoeft er geen eigen boek voor aan te schaffen.

Door de vragen constant te herhalen en op een simpele manier uit te leggen en hierbij ook handige ezelsbruggen toe te voegen, neem je de theorie stof snel in je op, zonder dat je hier erg veel moeite voor moet doen. Zo wordt leren je wel heel erg gemakkelijk gemaakt.

De dagcursus begint al om ongeveer 07.00 uur in Rijswijk. We beginnen lekker vroeg, maar zijn ook vroeg klaar.

In 1 ochtend leer je alles wat je moet weten, op de dag zelf regelen wij voor het vervoer/lunch en de aanvraag voor je theorie examen. Nadat we klaar zijn met onze cursus, vertrekken we met z’n allen naar het CBR. Met de auto theoriecursus Den Haag en Rijswijk komt je rijbewijs snel binnen handbereik.

NU AANMELDEN

Den haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Theoriecursus auto Den Haag, Rijswijk en Rotterdam Barendrecht.

De theoriecursus in Den Haag en Rijswijk is één van de locaties in Nederland waar onze cursus wordt gehouden. In één dag ben je klaar om met succes het auto theorie examen te doorlopen.

Ben je ook geïnteresseerd in onze 1 daagse theoriecursus Meld je dan snel aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Na inschrijving krijg je direct een behandelingsmail. En binnen 24 uur krijg je een bevestigingsmail met alle informatie die je nodig hebt. 1 dag voor je theoriecursus krijg je nog een sms krijgen ter herinnering.

Theoriecursus in andere steden

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.

Recensies

Google

5 sterren | 66 recensies

Marit Oosterom

Tarik legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D