Theoriecursus2020-07-26T12:40:10+00:00

Theoriecursus

Auto-Theoriecursus in 1 dag

Bij Theorieloket heb je de mogelijkheid om een 1-daagse theoriecursus te volgen voor het behalen van
jouw auto theorie. Aan de hand van deze 1-daagse cursus ga je met goed vertrouwen je examen in. Onze auto Theorie in 1 dag kost je slechts €89,- exclusief reserveringskosten van het CBR examen.

Hierin krijg je:

  1. 100% slagingskans!
  2. Inclusief lunch + drankje
  3. Professionele begeleiding
  4. Vervoer naar het CBR
  5. Reservering bij het CBR
  6. Alles wordt geregeld !
  7. Laagste prijs garantie!
  8. En de beste Auto theorie cursus ooit in Den Haag !
NU AANMELDEN

Waarom een 1 daagse auto theoriecursus in Den Haag?

Wij van Theorieloket.nl vinden dat de theorie examen geen raket wetenschap moet zijn. Hierdoor hebben wij met onze jaren lange ervaring in de theorie wereld een 1 daagse theorie cursus ontwikkeld, waarbij wij jou op een zo makkelijk manier de theorie zelf leren.

Onze Auto-theoriecursus is niet gebaseerd op het stampen van de lesstof, maar op slimme ezelsbruggetjes. Deze ezelsbruggetjes worden je geleerd door veel met de vragen te oefenen, en door veel de stof te herhalen. Deze unieke manier van lesgeven zorgt ervoor dat je de auto-theorie op een leuke en makkelijke manier leert kennen, wat resulteert in het behalen van je CBR theorie-examen.

Wil je dus gebruik maken van deze 1 daagse theoriecursus om zo je auto theorie-examen binnen te halen? Maak dan hiernaast de keuze voor de datum wanneer je de 1 daagse cursus wil volgen, op dit moment bieden wij de auto theorie cursus in den haag en Rotterdam.

Autotheorie cursusdata

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2020-08-21T08:31:59+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de lunch/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.

Recensies

Google

5 sterren | 11 recensies

Marit Oosterom

Tarik legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D