Auto theorie in 1 dag Rotterdam2022-08-26T13:20:01+00:00

Auto theorie cursus in 1 dag Rotterdam

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Auto theorie in 1 dag Rotterdam

Je auto theorie in 1 dag in Rotterdam

Ben jij iemand die er niet van houdt om met de neus in de boeken te moeten. Of vind je dit geen probleem, maar ben je op zoek naar een effectieve methode om je theorie examen te halen? Dit is een belangrijke stap op weg naar het halen van je rijbewijs. Als je namelijk niet je theorie haalt, dan kun je ook niet aan de slag met je rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je zonder problemen je theorie kunt halen. We hebben een methode ontwikkeld die dusdanig effectief is dat jij hier binnen een dag je theorie examen hebt gehaald. Met ons ga jij gegarandeerd je auto theorie in 1 dag halen in Rotterdam!

Een effectieve vorm van auto theorie in 1 dag in Rotterdam

Er zijn heel wat cursussen te vinden op het gebied van je auto theorie. Veel van deze cursussen bieden je een hoge slagingskans. Toch durven wij het wel aan je te zeggen dat je bij ons de grootste kans hebt. We hebben namelijk een methode ontwikkeld waarmee het helemaal niet nodig is om de regels te stampen. Door middel van handige ezelsbruggetjes leer jij alle regels op een hele bijzondere manier. Dit systeem leren we je bij onze cursus auto theorie in 1 dag halen in Rotterdam. Dat niet alleen, we rijden je dan ook naar het CBR toe om meteen je examen te halen!

 

NU AANMELDEN

De effectieve methode voor je theorie examen

Schrijf je vandaag nog bij ons in als jij iemand bent die graag zo snel mogelijk de theorie zou willen gaan halen. Wij hebben namelijk de methode klaarstaan waarmee ook jij zo snel mogelijk deze stap hebt genomen. Het mooie is dan dat je jezelf helemaal kunt concentreren op het behalen van je rijexamen en dat je alle theorie dan grondig in je hoofd hebt zitten. Want het halen van je theorie is misschien niet zo spannend als achter een stuur in een auto zitten, maar het is wel heel belangrijk dat je alle regeltjes goed kent!

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.