Auto theorie in 1 dag Maastricht2022-08-26T13:18:41+00:00

Auto theorie cursus in 1 dag Maastricht

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Auto theorie in 1 dag Maastricht

Je auto theorie in 1 dag in Maastricht halen

Wil jij je auto theorie in 1 dag halen in Maastricht? Bij Theorieloket is dat mogelijk! We hebben de cursus waarmee ook jij snel en effectief je theorie haalt. Bij onze cursus gaat het erom dat je niet boeken vol met regels in je hoofd hoeft te stampen. In plaats daarvan hebben wij juist een systeem ontwikkeld waarmee ook jij snel je theorie haalt. Het is een methode waarbij je handige ezelsbruggetjes leert die ervoor zorgen dat jij alle benodigde kennis snel in je hoofd hebt. Je auto theorie in 1 dag halen in Maastricht wordt op deze manier wel heel erg gemakkelijk!

Wil jij ook je auto theorie in 1 dag in Maastricht halen?

Als jij meer wil weten over de mogelijkheden die je hebt bij Theorieloket, dan raden we je aan om vandaag nog een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je alle informatie overzichtelijk op een rijtje. Je vindt hier ook een agenda waarin de cursusdagen en locaties terug te vinden zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden die je hebt bij onze cursus, dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden al je vragen en vertellen je graag alles wat je maar wilt weten.

NU AANMELDEN

Aan de slag met je auto theoriecursus

Denk jij dat je auto theorie in 1 dag halen in Maastricht een utopie is? Laat ons je dan overtuigen van het tegendeel. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om zo snel als je wilt die theorie te halen. We hebben als extra service bij onze cursus dat we je aansluitend aan de cursus gelijk naar het CBR brengen. Hier assisteren we je bij het inschrijven en wachten daarna totdat jij klaar bent met het doen van je examen. Zo kom jij geheel ontspannen aan bij het examen en wordt je kans op slagen alleen nog maar groter.

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.