Auto theorie in 1 dag Den Haag2022-08-26T13:17:38+00:00

Auto theorie cursus in 1 dag Den Haag

Bekijk onze video

Maar

€89,

excl €34,50 examenkosten

Geen
€179

Den Haag

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Den Haag

Rotterdam

Datum
Locatie
Beschikbaarheid
Soort cursus
Aanmelden
Bekijk alle data Rotterdam

Auto theorie in 1 dag Den Haag

Je auto theorie in 1 dag in Den Haag halen

Ben jij op zoek naar een goede cursus om snel je theorie mee te leren? Als jij je rijexamen wil gaan doen, dan is het verplicht om eerst je theorie examen met succes af te leggen. We adviseren je dan ook om eens een kijkje op onze website te komen nemen, zodat je hier kunt zien wat je allemaal bij onze cursus kunt verwachten. Onze auto theorie in 1 dag in Den Haag cursus is niet alleen maar een dag onze theorie leren, we begeleiden je ook naar je theorie examen toe. De kosten voor onze cursus zijn overigens wel exclusief de kosten voor het theorie examen. Maar, wij zorgen er wel voor dat je ruim op tijd bij je theorie aanwezig bent.

Je auto theorie in 1 dag halen in Den Haag

Als je er geen zin in hebt om in de boeken te duiken om je theorie examen te halen, dan schrijf je jezelf gewoon in bij Theorieloket. Wij hebben een methode ontwikkeld waarmee je helemaal niet de boeken in hoeft. We baseren onze cursus namelijk niet op het stampen van materie, maar op het je leren van ezelsbruggetjes. Op deze manier krijg je alle informatie snel een eenvoudig in je hoofd en hoef je er ook niet bang voor te zijn dat je straks bij het examen voor onaangename verrassingen komt te staan. Je auto theorie in 1 dag halen in Den Haag? Wij durven je best te garanderen dat het bij ons gaat lukken!

 

NU AANMELDEN

Meer weten over Theorieloket?

Als je meer wil weten over Theorieloket en de manier waarop wij te werk gaan, dan kijk je gewoon even op onze site. Je ziet dan ook snel wanneer wij weer cursusdagen hebben en of hier nog ruimte is. Inschrijven voor onze cursus doe je daarna heel eenvoudig. Zo weet je zeker dat je ruimte hebt bij onze cursus en dat jij op weg bent om dat theorie examen in 1 keer te gaan halen! Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen!

 

 

Veel Gestelde vragen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?2020-07-26T12:32:36+00:00

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?2021-01-14T16:28:48+00:00

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

Moet ik vooraf leren?2020-05-13T20:33:27+00:00

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

Wie reserveert het theorie-examen2022-06-16T10:03:04+00:00

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

Waar word de cursus gegeven?2018-07-11T14:44:53+00:00

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

Hoe laat begint de cursus?2020-07-26T12:23:53+00:00

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.